Rolls-Royce and Bentley Forums banner
1 - 14 of 14 Posts

· Registered
Joined
·
4,630 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Not that I mind, but on my latest push of the "New" button at the top of the page to reload I'm suddenly showing the site in a dark theme, which is not how it had appeared for as long as I've been using it.

I know that I have touched absolutely nothing in my own settings for ages, so this is a spontaneous appearance.
 

· Super Moderator
Joined
·
1,458 Posts
When I checked my desktop a half hour ago (Windows XP) the site came up in an enlarged version so big that I could only see a couple words at once on the page. Reloaded just now and it's the same. I opened it on my MacBook Air a half hour ago right after the first time I checked the desktop and it appeared normal, and have just checked again now and it appears completely normal still on the Mac. I have no idea what is wrong.
 

· Registered
Joined
·
4,630 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Here's what I'm seeing:

Font Screenshot Technology Software Multimedia
 

· Registered
Joined
·
4,630 Posts
Discussion Starter · #6 ·
Additional data point:

Font Screenshot Technology Software Terrestrial plant


I have not yet tried changing my style and changing it back, but I don't think this is a "Windows thing," per se. Particularly since the "dark theme effect" is limited strictly to RollsRoyceForums.com. I'll report back after tweaking to dark mode then back to light mode.
 
  • Helpful
Reactions: admin

· Registered
Joined
·
4,630 Posts
Discussion Starter · #7 ·
Now, after changing Settings to dark mode, then back to light mode:
Photograph Font Screenshot Line Software


All is back to normal.

Jim, in your browser where everything is huge, try hitting CTRL + 0 (that's zero).
 
  • Helpful
Reactions: admin

· Registered
Joined
·
4,630 Posts
Discussion Starter · #10 ·
The only other suggestion I have is signing out, and back in again, then if that doesn't fix it then sign out, clear browser cache (for all time - note - cache and not cookies), then sign in again.

Cache corruption, which happens on occasion, can cause all kinds of weirdness that is otherwise inexplicable.
 

· Registered
2016 Rolls-Royce Ghost Series II SWB
Joined
·
61 Posts
THANK YOU for the pointer to the profile setting to restore Light Mode. It worked for me here and on the VWVortex site which uses the same forum software.
 
  • Like
Reactions: admin
1 - 14 of 14 Posts
Top