Something really weird is happening . . . - Rolls-Royce and Bentley Forums
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 20 (permalink) Old 05-16-2017, 11:00 AM Thread Starter
Senior Member
 
guyslp's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Staunton, VA - USA
Posts: 2,919
Something really weird is happening . . .

As of about 10 minutes ago none of the message composition controls would work (e.g., insert hyperlink, font formatting, etc.) I logged out and logged back in again and now they're completely absent from the area above the composition window and drag and drop file attaching is not working. If you "Go Advanced" it changes nothing and there is no ability to attach files via the usual button that pops up a selection dialog. Something's wildly amiss. It now seems that I can't post, either. I'm hoping that this edit will work so that I can mention this, otherwise I'm stuck.

Brian

The opposite of a correct statement is a false statement. But the opposite of a profound truth may well be another profound truth.
~ Niels Bohr



Last edited by guyslp; 05-16-2017 at 11:03 AM.
guyslp is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 20 (permalink) Old 05-16-2017, 12:57 PM
Senior Member
 
Join Date: Aug 2016
Location: Front Royal, VA. USA
Posts: 248
Garage
Let me see if I can respond to your message, Brian
Bentleyman1993 is offline  
post #3 of 20 (permalink) Old 05-16-2017, 03:51 PM
Administrator
 
Join Date: Oct 2014
Location: Chicago
Posts: 44
Garage
Quote:
Originally Posted by guyslp View Post
As of about 10 minutes ago none of the message composition controls would work (e.g., insert hyperlink, font formatting, etc.) I logged out and logged back in again and now they're completely absent from the area above the composition window and drag and drop file attaching is not working. If you "Go Advanced" it changes nothing and there is no ability to attach files via the usual button that pops up a selection dialog. Something's wildly amiss. It now seems that I can't post, either. I'm hoping that this edit will work so that I can mention this, otherwise I'm stuck.
Quote:
Originally Posted by Bentleyman1993 View Post
Let me see if I can respond to your message, Brian
Heya guys can you try refreshing the browser a few times and see if it happens again?

They had some open tickets today on the site which might have caused the glitch while they were working on it.

Jeff M
AG Jeff is offline  
 
post #4 of 20 (permalink) Old 05-16-2017, 04:39 PM
Super Moderator
 
Join Date: Jan 2007
Location: Ontario, Canada
Posts: 390
Just a test... I seem to be seeing the various controls ok.
Stirling is offline  
post #5 of 20 (permalink) Old 05-16-2017, 07:46 PM Thread Starter
Senior Member
 
guyslp's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Staunton, VA - USA
Posts: 2,919
Quote:
Originally Posted by Stirling View Post
Just a test... I seem to be seeing the various controls ok.
I don't. While I'm now able to reply with quote, and just did, the quoted material is showing up as BBCode and I have no controls whatsoever visible above the message composition area.

Brian

The opposite of a correct statement is a false statement. But the opposite of a profound truth may well be another profound truth.
~ Niels Bohr


guyslp is offline  
post #6 of 20 (permalink) Old 05-16-2017, 07:49 PM Thread Starter
Senior Member
 
guyslp's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Staunton, VA - USA
Posts: 2,919
Quote:
Originally Posted by Stirling View Post
Just a test... I seem to be seeing the various controls ok.
Still can't do a quick reply at all. The controls appear there but cannot be activated. I can drag and drop a file for attaching but the message cannot be posted via the usual button.

Brian

The opposite of a correct statement is a false statement. But the opposite of a profound truth may well be another profound truth.
~ Niels Bohr


guyslp is offline  
post #7 of 20 (permalink) Old 05-16-2017, 07:57 PM Thread Starter
Senior Member
 
guyslp's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Staunton, VA - USA
Posts: 2,919
This quick reply is coming from MS-Edge, rather than Firefox. I do seem to have access to the controls and can turn the BBCode display on/off with the button that's at the upper right corner.


I am being forbidden to do a drag and drop attachment. When the small image file is dragged over the "Drag files" area a small popup icon of the classic "no circle in red with a strike through it" appears.


I have been using Firefox since my first days on this particular forum.

Brian

The opposite of a correct statement is a false statement. But the opposite of a profound truth may well be another profound truth.
~ Niels Bohr


guyslp is offline  
post #8 of 20 (permalink) Old 05-16-2017, 08:35 PM Thread Starter
Senior Member
 
guyslp's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Staunton, VA - USA
Posts: 2,919
Quote:
Originally Posted by guyslp View Post
This quick reply is coming from MS-Edge, rather than Firefox. I do seem to have access to the controls and can turn the BBCode display on/off with the button that's at the upper right corner.


I am being forbidden to do a drag and drop attachment. When the small image file is dragged over the "Drag files" area a small popup icon of the classic "no circle in red with a strike through it" appears.


I have been using Firefox since my first days on this particular forum.
Just tried a Quick Reply to this message from Chrome, which is where I'm typing from now. It does not take me to the Quick Reply box when I hit the button, which is the same in Firefox, and I cannot hit the "Submit Quick Reply" button or have any of the controls work.

With this quoted response I'm in BBCode display mode and there are no controls whatsoever above the compose area.

Drag and drop attaching is working.
Attached Images
File Type: jpg s-l500.jpg (23.3 KB, 2 views)
File Type: jpg In-Line_Flare_Connector.jpg (22.9 KB, 4 views)

Brian

The opposite of a correct statement is a false statement. But the opposite of a profound truth may well be another profound truth.
~ Niels Bohr


guyslp is offline  
post #9 of 20 (permalink) Old 05-16-2017, 08:37 PM Thread Starter
Senior Member
 
guyslp's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Staunton, VA - USA
Posts: 2,919
Quote:
Originally Posted by guyslp View Post

Drag and drop attaching is working.
Or not. The images were shown in the drag and drop area but they're certainly not attached on that last message.

Brian

The opposite of a correct statement is a false statement. But the opposite of a profound truth may well be another profound truth.
~ Niels Bohr


guyslp is offline  
post #10 of 20 (permalink) Old 05-17-2017, 10:01 AM
Administrator
 
Join Date: Oct 2014
Location: Chicago
Posts: 44
Garage
Quote:
Originally Posted by guyslp View Post
I don't. While I'm now able to reply with quote, and just did, the quoted material is showing up as BBCode and I have no controls whatsoever visible above the message composition area.
Quote:
Originally Posted by guyslp View Post
Still can't do a quick reply at all. The controls appear there but cannot be activated. I can drag and drop a file for attaching but the message cannot be posted via the usual button.
Quote:
Originally Posted by guyslp View Post
Just tried a Quick Reply to this message from Chrome, which is where I'm typing from now. It does not take me to the Quick Reply box when I hit the button, which is the same in Firefox, and I cannot hit the "Submit Quick Reply" button or have any of the controls work.

With this quoted response I'm in BBCode display mode and there are no controls whatsoever above the compose area.

Drag and drop attaching is working.
Quote:
Originally Posted by guyslp View Post
Or not. The images were shown in the drag and drop area but they're certainly not attached on that last message.
I see the images and can you screen shot of what you are missing?

Jeff M
AG Jeff is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Rolls-Royce and Bentley Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome
 

Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

SEO by vBSEO 3.6.1